• Iedereen is welkom
  Iedereen is welkom
 • Samen naar buiten
  Samen naar buiten
 • Samen genieten
  Samen genieten
 • Samen blijven
  Samen blijven
 • Samen in het groen
  Samen in het groen
 • Buiten genieten
  Buiten genieten
 • Aandacht voor u
  Aandacht voor u
 • Waarde(n)volle omgeving
  Waarde(n)volle omgeving
 • Wonen met waarde(n)
  Wonen met waarde(n)
 • Waarde(n)volle dagen
  Waarde(n)volle dagen

Wij doen het samen


Als u op een locatie van Neboplus komt wonen, zijn wij dichtbij. Letterlijk dichtbij, want wij staan om u heen. Wij doen het graag samen en sluiten aan bij wat u nodig heeft binnen alle vormen van wonen en zorg. Dit doen wij vanuit de diepe overtuiging dat élk mens uniek en waardevol is, ongeacht in welke levensfase u zich bevindt. Met onze open deuren naar de samenleving is iedereen welkom. Kenmerkend voor Neboplus is de kleinschaligheid en warme gezelligheid. Het omzien naar elkaar. Elkaar écht zien staan.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandNeboplus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk waarderingen of plaats een waardering

Meer weten?

Bij Neboplus vindt u allerlei vormen van wonen en zorg onder één dak op verschillende locaties in de regio.

Kom maar eens binnen

Proef met deze film alvast de sfeer van onze locatie Nebo. Of maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding.

Alvast aanmelden?

Klik hier voor direct aan te melden! of wilt u liever eerst een kijkje nemen op de wachtlijst? Klik dan hier!

Neboplus opnieuw bij de beste 10 verpleeghuizen in Nederland!  

Neboplus hoort - ook dit jaar - bij de 10 best gewaardeerde instellingen binnen de sector Verpleeghuizen op ZorgkaartNederland van 2022. Dit heugelijke nieuws werd - traditiegetrouw op de eerste dinsdag in december - 6 december jl. live in Utrecht bekendgemaakt aan een vertegenwoordiging van Neboplus.  Neboplus scoort met een waardering van 9,1!

ZorgkaartNL

 Femke van der Kuijp (kwaliteit) en Willine van Hooidonk (manager Zorg & Welzijn)

Dit is echt

“Neboplus is zeer verheugd om te horen dat we dit jaar opnieuw in de TOP10 staan van beste zorgaanbieders. Het mooiste vinden we, dat dit komt door échte waarderingen van degene voor wie we het allemaal doen: onze bewoners en hun naasten. Daar kan geen mooi reclamepraatje tegenop, geen gelikte website of advertentie: dit is echt! We zijn dan ook vooral heel dankbaar dat het ons keer op keer lukt om met echte aandacht, nabijheid, warmte en betrokkenheid ons werk goed te doen. Dát is naar onze mening hoe zorg hoort te zijn”, zegt bestuurder Eunice van Zomeren enthousiast na de bekendmaking.    

Trots en blij

Vorig jaar heeft Neboplus ook een TOP10 plek weten te bemachtigen. Ze vervolgt: “In het afgelopen jaar hebben wij gemerkt hoeveel het betekent als je in de TOP10 staat. Medewerkers en vrijwilligers zijn trots, om bij onze organisatie te horen. Bewoners en hun naasten en het sociaal netwerk kijken daar ook echt naar. Maar ook externe relaties, zoals de financiële belanghebbenden en overheidsinstanties, hechten er veel belang aan. Daarom zijn we extra blij, dat we de titel ‘In de TOP10 bij ZorgkaartNederland’ opnieuw mogen dragen.”

Balie Neboplus

Waarderingen

Aan de hand van de waarderingen tussen 1 januari en 1 november 2022 heeft zorgwebsite ZorgkaartNederland weer uitgerekend welke zorginstellingen er op ZorgkaartNederland het best gewaardeerd werden door hun patiënten en cliënten. Er dingen vijf sectoren mee: verpleeghuizen, wijkverpleging, ziekenhuizen, klinieken en fysiotherapiepraktijken.

Over zorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun persoonlijke ervaringen met de zorg.