Neboplus is een gevestigde naam in Barneveld en omstreken. Al decennia lang en daar zijn we met elkaar trots op. Neboplus is een woonzorgcentrum met een christelijke identiteit en biedt veel vormen van wonen en zorg onder één dak op zowel haar bekende locatie Nebo in Barneveld, als op twee nieuw te openen locaties in de regio. Dat doen we in en vanuit warme en sfeervolle huizen, met open deuren naar de omgeving. 

Ben jij een enthousiaste Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant? In deze rol ga jij samen met jouw collega's het verschil maken door de kwaliteit van zorg continu te verbeteren. Is dat iets waar jij energie van krijgt? Dan gaan wij graag in gesprek met jou.

Wij zijn op zoek naar een
Verpleegkundig Specialist/Physician Assistant (voor 24 - 32 uur per week)

Wat ga je doen?

Als Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant vorm je samen met de Specialist Ouderengeneeskunde een duo waarin je care en cure integreert in de behandeling van kwetsbare chronisch zieke ouderen met een complexe psychogeriatrische en/of somatische zorgvraag. De Verpleegkundig Specialist/Physician Assistant die we zoeken is enthousiast en optimistisch. Je bent ondernemend en hebt een innovatieve kijk op de toekomst van de ouderenzorg. Als Verpleegkundig Specialist/Physician Assistant verleen je verpleegkundige en geprotocolleerde, medische zorg aan cliënten met psychogeriatrische en somatische problematiek en lever je een bijdrage aan ontwikkeling en aan de kwaliteit van zorg binnen de organisatie.

 Wij zoeken een collega die:

 • een afgeronde opleiding heeft tot Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant en beschikt over een geldig BIG-registratie;
 • een heldere visie op zorg en behandeling heeft die past binnen de visie van Neboplus;
 • overtuigingskracht en tact heeft, hulpvaardig is en respect heeft voor de belevingswereld van de cliënten;
 • een enthousiaste verbindende schakel wil zijn tussen cliënten, medewerkers en behandelaren;
 • ondernemerschap, innoverend vermogen heeft;
 • een betrokken instelling heeft en flexibel is;
 • beschikt over uitstekende communicatie- en begeleidingsvaardigheden;
 • van harte onze christelijke identiteit en visie kan onderschrijven.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Je kunt rekenen op een afwisselende functie, waarbij ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.
 • Op dit moment heeft het behandelteam de zorg voor 90 cliënten waarvan jij voor een passend aantal cliënten zorg gaat dragen.
 • Een boeiende en plezierige werksfeer in een klein team, waar aan samenwerking en collegialiteit veel waarde wordt gehecht.
 • Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT. 

Solliciteren:
Enthousiast? Wij zien je reactie graag tegemoet! Je kunt solliciteren door je motivatie met cv te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De vacature wordt gesloten als we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Wil je meer weten over het werk als Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant? Neem dan contact op met Peter Klop, Manager Advies en Behandeling op tel.: 06-11392762 of 0342-411811.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.