Neboplus opnieuw bij de beste 10 verpleeghuizen in Nederland!  

Neboplus hoort - ook dit jaar - bij de 10 best gewaardeerde instellingen binnen de sector Verpleeghuizen op ZorgkaartNederland van 2022. Dit heugelijke nieuws werd - traditiegetrouw op de eerste dinsdag in december - 6 december jl. live in Utrecht bekendgemaakt aan een vertegenwoordiging van Neboplus.  Neboplus scoort met een waardering van 9,1!

ZorgkaartNL

 Femke van der Kuijp (kwaliteit) en Willine van Hooidonk (manager Zorg & Welzijn)

Dit is echt

“Neboplus is zeer verheugd om te horen dat we dit jaar opnieuw in de TOP10 staan van beste zorgaanbieders. Het mooiste vinden we, dat dit komt door échte waarderingen van degene voor wie we het allemaal doen: onze bewoners en hun naasten. Daar kan geen mooi reclamepraatje tegenop, geen gelikte website of advertentie: dit is echt! We zijn dan ook vooral heel dankbaar dat het ons keer op keer lukt om met echte aandacht, nabijheid, warmte en betrokkenheid ons werk goed te doen. Dát is naar onze mening hoe zorg hoort te zijn”, zegt bestuurder Eunice van Zomeren enthousiast na de bekendmaking.    

Trots en blij

Vorig jaar heeft Neboplus ook een TOP10 plek weten te bemachtigen. Ze vervolgt: “In het afgelopen jaar hebben wij gemerkt hoeveel het betekent als je in de TOP10 staat. Medewerkers en vrijwilligers zijn trots, om bij onze organisatie te horen. Bewoners en hun naasten en het sociaal netwerk kijken daar ook echt naar. Maar ook externe relaties, zoals de financiële belanghebbenden en overheidsinstanties, hechten er veel belang aan. Daarom zijn we extra blij, dat we de titel ‘In de TOP10 bij ZorgkaartNederland’ opnieuw mogen dragen.”

Balie Neboplus

Waarderingen

Aan de hand van de waarderingen tussen 1 januari en 1 november 2022 heeft zorgwebsite ZorgkaartNederland weer uitgerekend welke zorginstellingen er op ZorgkaartNederland het best gewaardeerd werden door hun patiënten en cliënten. Er dingen vijf sectoren mee: verpleeghuizen, wijkverpleging, ziekenhuizen, klinieken en fysiotherapiepraktijken.

Over zorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun persoonlijke ervaringen met de zorg.