Barneveld - 7 april Eunice van Zomeren heeft aangekondigd dat zij per 1 augustus aanstaande, na precies zeven jaar, afscheid neemt van Neboplus. Van Zomeren geeft aan dat Neboplus een prachtige organisatie is; het gaat goed bij Neboplus en er liggen mooie uitdagingen, zoals de opening van Het Voorthuis in september en de ontwikkeling van een nieuwe locatie in Bloemendal.

De reden voor haar vertrek is, dat ze per 1 september aanstaande theologie gaat studeren, in deeltijd. Daarnaast wordt ze directeur bij Reliëf, een christelijke vereniging van zorgaanbieders die training en begeleiding biedt aan organisaties en bestuurders.

De Raad van Toezicht waardeert de inzet van mevrouw Van Zomeren voor Neboplus zeer. Onder haar gedreven leiding heeft Neboplus een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De voorbereidingen voor de werving van haar opvolging zijn gestart. De nieuwe bestuurder zal Neboplus verder ontwikkelen in de uitdagingen die er op ons afkomen, zodat Neboplus de organisatie blijft die staat voor de kernwaarden ‘samen, waarde(n)vol, ondernemend’.

Eunice van Zomeren apr 2023v2